Przepis na Panga w ziołach

Dodano przez:
Ile porcji:
2
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
3742
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

Receptura została opublikowana w dniu: 01.08.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2846 osób!
Na zdrowie!

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Panga w ziołach?

Naczynie do zapiekania posmarować oliwą. Rybę umyć, osuszyć, posolić i popieprzyć, skropić sokiem z cytryny, posypać mieszaniną ziół, położyć na wierzchu kilka wiórków masła i umieścić w naczyniu do zapiekania. Piec w średnio nagrzanym piekarniku około 20 minut.

Podobne przepisy

Pstrąg faszerowany pastą natkową

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-12-01

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Ryby

Ryba z parowaru

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-08-03

Dodany przez: madi356

Kategoria: Ryby

Pomidory faszerowane tuńczykiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2023-01-07

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Ryby

Śledzie teścia

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-08-09

Dodany przez: mati

Kategoria: Ryby

Śledź po cygańsku

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-07-18

Dodany przez: malinka

Kategoria: Ryby

Smażona rybka

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-09-25

Dodany przez: PatrycjaDyderska

Kategoria: Ryby