# miejsce na reklamę #

Przepis na Łopatka w wersji chińskiej

Dodano przez:
Ile porcji:
3
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
2076
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Inna postać łopatki

Przepis została opublikowana w dniu: 10.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2390 odwiedzających!
Na zdrowie!

Zdjęcia

Składniki

  • łopatka wieprzowa 0,5 kg
  • cebula 2 sztuki
  • pieczarki 5 sztuk
  • olej 2 łyżki
  • czerowna papryka 1 sztuka
  • curry 1 łyżka
  • sól
  • pieprz
  • przyprawa do gulaszu
  • przyprawa do chińskiego
  • papryka ostra

Jak zrobić Łopatka w wersji chińskiej?

Na patelni rozgrzej olej, wrzuć mięso pokrojone w kostkę i podsmaż na rumiany kolor. Następnie dodaj pokrojone w półplasterki pieczarki oraz paprykę pokrojoną w kostkę, smaż chwilę razem. Następnie dodaj przyprawy i 2 szklanki wody, przykryj i duś do miękkości, podawaj z kaszą.

# miejsce na reklamę #

Podobne przepisy

Kurczak w rosole

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-06-25

Dodany przez: kanapka

Kategoria: Mięsne

Kolorowy makaron z indykiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-06-27

Dodany przez: Teresa

Kategoria: Mięsne

Ogromny pieróg z ciasta francuskiego

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2011-04-24

Dodany przez: bernika

Kategoria: Mięsne

Grillowana kaszanka w piwie

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 25 min.

Data dodania: 2011-09-30

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Mięsne

Mięso do spagetti

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-07-25

Dodany przez: Bulma

Kategoria: Mięsne

Kaszanka na goraco

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-07-09

Dodany przez: danusia19671

Kategoria: Mięsne