Aromatyczna i pyszna sałatka lunch’owa, albo obiadowa.
Receptura została opublikowana w dniu: 17.03.2023
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2390 osób!
Bon Appétit!
Rukolę i sałatę wypłukać i osuszyć (najlepiej odwirować w wirówce do sałaty). Porwać na kawałki i przełożyć do miski. Pomidory umyć, pokroić w kostkę i przełożyć do sałaty. Paprykę oczyścić z nasion, umyć i skroić w paseczki. Mozzarelle i łososia porwać na nieregularne kawałki i przełożyć do salaterki. Całość skropić oliwą truflową, sokiem z cytryny, przyprawić solą, pieprzem i dokładnie wymieszać. Udekorować listkami bazylii.
Kategoria: Sałatki
Kategoria: Sałatki
Kategoria: Sałatki
Kategoria: Sałatki
Kategoria: Owoce morza
Kategoria: Owoce morza