Przepis na Ryba z pieczarkami i żółtym serem

Dodano przez:
Ile porcji:
3
Łączny czas przyrządzania:
40 min.
Czas przygotowania:
40 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2432
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

Receptura została dodana w dniu: 22.03.2011
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2490 osób!
Smacznego!

Zdjęcia

Składniki

Akcesoria

  • patelnia

Jak zrobić Ryba z pieczarkami i żółtym serem?

Filety dowolnej ryby solimy i pieprzymy, a potem obtaczamy w mące i smażymy na oleju na patelni na złoto. Pieczarki myjemy, kroimy w plasterki, dusimy aż będą miękkie. Cebulę obieramy, drobno siekamy, szklimy na oleju. Dodajemy cebulę do pieczarek, doprawiamy solą i pieprzem. Gotową masę pieczarkowo-cebulową wykładamy na usmażoną rybę i kładziemy plastry sera. Zapiekamy 15 minut w gorącym piekarniku.

Podobne przepisy

Pstrąg faszerowany pastą natkową

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2011-12-02

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Ryby

Smażone świeże ryby

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-07-02

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Ryby

Panga w ziołach

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-08-01

Dodany przez: helas

Kategoria: Ryby

Śledź po meksykańsku

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2022-07-11

Dodany przez: malinka

Kategoria: Ryby

Łosoś z grilla

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-06-24

Dodany przez: stasiek

Kategoria: Ryby

Ryba z folii

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-08-17

Dodany przez: Junior

Kategoria: Ryby