Przepis na Kotlety z łososia i warzyw

Dodano przez:
Ile porcji:
3
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2817
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

Składniki

Jak zrobić Kotlety z łososia i warzyw?

Dymki oczyszczamy, myjemy i drobno kroimy. Kukurydzę i groszek odsączamy. Łososia myjemy, osuszamy i mielimy. Twaróg również mielimy. Twaróg, łososia, jako, dymkę, kukurydzę, groszek, bułkę tartą dokładnie wyrabiamy na gładką masę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Formujemy płaskie kotleciki. Obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.

Podobne przepisy

Miruna duszony w kapuście z sosem serowo-ogórkowo-czosnkowym

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 55 min.

Data dodania: 2022-12-31

Dodany przez: foczka-ks

Kategoria: Ryby

Ryba w sosie pomidorowym

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-12-21

Dodany przez: Asus

Kategoria: Ryby

Smażona ryba

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-02-27

Dodany przez: mati

Kategoria: Ryby

Pieczona makrela

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 140 min.

Data dodania: 2022-10-30

Dodany przez: bernika

Kategoria: Ryby

Śledź w oleju z ziołami

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 2880 min.

Data dodania: 2022-12-05

Dodany przez: malina

Kategoria: Przekąski

Ryba panierowana

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-04-12

Dodany przez: tulipan

Kategoria: Ryby