Przepis na Karp z pieczarkami

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
45 min.
Czas przygotowania:
45 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1699
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

Przepis została dodana w dniu: 29.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2602 odwiedzających!
Na zdrowie!

Składniki

Jak zrobić Karp z pieczarkami?

Karpia pokroić na dzwonka i około 1 godziny moczyć w mleku. Pieczarki pokroić w plasterki i podsmażyć na maśle. Karpia wyjąć z mleka, doprawić solą i pieprzem i panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju. Usmażonego karpia posypać pieczarkami.

Podobne przepisy

Mokra ryba mrożona – gotowana

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2022-07-20

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Ryby

Pstrąg pieczony

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-06-24

Dodany przez: daba_007

Kategoria: Ryby

Łosoś w Pomidorach

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2011-12-02

Dodany przez: VoytekK

Kategoria: Ryby

Morszczuk smażony

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-07-08

Dodany przez: netha

Kategoria: Ryby

Panga w ziołach

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-08-01

Dodany przez: helas

Kategoria: Ryby

Nigiri sushi

Ile porcji: 12

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2011-12-01

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Ryby