Karkówkę należy podzielić na 4 kotlety, delikatnie je rozbić. Z sosu sojowego, oliwy, musztardy, roztartego czosnku, soli i pieprzu przygotować marynatę, natrzeć nią mięso i odstawić do lodówki na około 3 godziny. Warzywa umyć, osuszyć, w miarę potrzeby oczyścić. Z cukinii i bakłażana odciąż końcówki, z papryki wydrążyć gniazda nasienne. Wszystkie warzywa wraz z pieczarkami pokroić na kawałki. Kostkę bulionową rozprowadzić we wrzątku, dodać sok z cytryny i pieprz. Tak przygotowaną marynatą zalać warzywa i odstawić na godzinę. Mięso i warzywa piec na aluminiowej tacce ułożonej na grillu co jakiś czas polewając marynatą.
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne