Przepis na Faszerowany pstrąg

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
1517
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

Przepis została opublikowana w dniu: 20.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2190 odwiedzających!
Bon Appétit!

Składniki

Jak zrobić Faszerowany pstrąg?

Zieleninę posiekać drobno, wymieszać ze startym serem, jajkami i skórką z cytryny, następnie dodać pestki słonecznika i kremówkę, doprawić do smaku solą i pieprzem. Sprawione ryby natrzeć przyprawą do ryb i sokiem z cytryny, nafaszerować, piec w naczyniu żaroodpornym w nagrzanym do 190 stopni piekarniku przez 35-40 minut.

Podobne przepisy

Śledź marynowany

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-06-27

Dodany przez: Wiera

Kategoria: Ryby

Pstrąg w śmietanie

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2012-12-08

Dodany przez: graszka0604

Kategoria: Ryby

Pasta z tuńczyka ze szczypiorkiem i pomidorem

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-07-30

Dodany przez: IKM

Kategoria: Ryby

Sola w papilotach

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 90 min.

Data dodania: 2022-08-31

Dodany przez: bernika

Kategoria: Ryby

Karp na grilla

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 80 min.

Data dodania: 2011-06-25

Dodany przez: pioge7

Kategoria: Przepisy na grilla

Śledziowa zielona wariacja

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-09-11

Dodany przez: bernika

Kategoria: Ryby