Przepis na Faszerowany pstrąg

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
1582
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

Składniki

Jak zrobić Faszerowany pstrąg?

Zieleninę posiekać drobno, wymieszać ze startym serem, jajkami i skórką z cytryny, następnie dodać pestki słonecznika i kremówkę, doprawić do smaku solą i pieprzem. Sprawione ryby natrzeć przyprawą do ryb i sokiem z cytryny, nafaszerować, piec w naczyniu żaroodpornym w nagrzanym do 190 stopni piekarniku przez 35-40 minut.

Podobne przepisy

Pstrąg z patelni

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-12-30

Dodany przez: Bocja

Kategoria: Ryby

Dorsz w jarzynach

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 70 min.

Data dodania: 2022-11-22

Dodany przez: enia

Kategoria: Ryby

Ryba z warzywami duszonymi

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-07-27

Dodany przez: gosiakaminska

Kategoria: Ryby

Smażone dzwonko z łososia

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-12-22

Dodany przez: monciasz

Kategoria: Ryby

Smażona sola

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-10-13

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Ryby

Śledzie na święta

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2022-12-04

Dodany przez: CEZARY

Kategoria: Ryby