Przepis na Faszerowany pstrąg

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
1527
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

Składniki

Jak zrobić Faszerowany pstrąg?

Zieleninę posiekać drobno, wymieszać ze startym serem, jajkami i skórką z cytryny, następnie dodać pestki słonecznika i kremówkę, doprawić do smaku solą i pieprzem. Sprawione ryby natrzeć przyprawą do ryb i sokiem z cytryny, nafaszerować, piec w naczyniu żaroodpornym w nagrzanym do 190 stopni piekarniku przez 35-40 minut.

Podobne przepisy

Śledzie z melonem

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-09-10

Dodany przez: bernika

Kategoria: Ryby

Sakiewka rybna

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-01-22

Dodany przez: madi356

Kategoria: Ryby

Pstrąg z piekarnika

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-03-04

Dodany przez: alaaa

Kategoria: Ryby

Wytrawny łosoś

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-03-15

Dodany przez: testera

Kategoria: Ryby

Pasta z łososia do chleba

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-02-23

Dodany przez: dabal03

Kategoria: Przekąski

Rybka smażona

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-01-11

Dodany przez: kiziolek20

Kategoria: Ryby