Przepis na Ryba w zalewie octowej

Dodano przez:
Ile porcji:
5
Łączny czas przyrządzania:
1440 min.
Czas przygotowania:
1 d
Data dodania:
Wyświetlenia:
7080
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

pyszne, odstawić na noc

Zdjęcia

Składniki

  • filet z mintaja 1 kg
  • cebula 4 sztuki

do panierki

zalewa

Akcesoria

  • miska

Jak zrobić Ryba w zalewie octowej?

Ryby posolić i opanierować w mące, jajku i bułce tartej. Zalewa: ze składników na zalewę ugotować zalewę. Cebulę pokroić i wrzucić do zalewy. Zagotować. Rybę upiec na patelni. Wystudzić i ułożyć warstwami w naczyniu. Zimną zalewą zalać ryby. Odłożyć na noc i na drugi dzień można spożywać.

Podobne przepisy

Pstrąg z piekarnika

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-03-04

Dodany przez: alaaa

Kategoria: Ryby

Rybka smażona

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-01-11

Dodany przez: kiziolek20

Kategoria: Ryby

Pstrąg z patelni

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-12-30

Dodany przez: Bocja

Kategoria: Ryby

Panga w szynce

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-01-09

Dodany przez: kiziolek20

Kategoria: Ryby

Śledzie w dwóch sałatkach

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-09-30

Dodany przez: ben-ka

Kategoria: Ryby

Ryba zapiekana w jajku

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-07-04

Dodany przez: netha

Kategoria: Ryby