Przepis na Rolada drożdżowa z nadzieniem

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
2810
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Rolada drożdżowa z nadzieniem?

Mąkę, drożdże, sól i mleko połączyć i wyrobić ciasto. Pieczarki, cebulę, filety i paprykę podsmażyć na maśle. Koncentrat, majeranek i czosnek przeciśnięty przez praskę połączyć i wymieszać. Ciasto drożdżowe rozwałkować, posmarować sosem i ułożyć nadzienie. Zwinąć w roladę i piec przez ok. 40 minut w temp. 180 stopni.

Podobne przepisy

Karkówka pieczona

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-01-04

Dodany przez: Bocja

Kategoria: Mięsne

Boczek do jajek

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-01-10

Dodany przez: robbo

Kategoria: Mięsne

Schab pieczony z czosnkiem

Ile porcji: 4

Data dodania: 2024-01-14

Dodany przez: dorlill

Kategoria: Mięsne

Kotlet drobiowy w panierce

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-25

Dodany przez: pocahontas

Kategoria: Mięsne

Mielonka wieprzowa panierowana

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-07-17

Dodany przez: tulipan

Kategoria: Mięsne

Kiełbasa z serem i cebulą

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-12-04

Dodany przez: agnieszka13

Kategoria: Mięsne