Przepis na Rolada drożdżowa z nadzieniem

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
2745
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Przepis została opublikowana w dniu: 28.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2410 osób!
Na zdrowie!

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Rolada drożdżowa z nadzieniem?

Mąkę, drożdże, sól i mleko połączyć i wyrobić ciasto. Pieczarki, cebulę, filety i paprykę podsmażyć na maśle. Koncentrat, majeranek i czosnek przeciśnięty przez praskę połączyć i wymieszać. Ciasto drożdżowe rozwałkować, posmarować sosem i ułożyć nadzienie. Zwinąć w roladę i piec przez ok. 40 minut w temp. 180 stopni.

Podobne przepisy

Kotlet schabowy

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-07-06

Dodany przez: danusia19671

Kategoria: Mięsne

Filet drobiowy w cieście

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-03-10

Dodany przez: sylwi

Kategoria: Mięsne

Żeberka na grila

Ile porcji: 7

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2022-07-28

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Mięsne

Nóżki w miodzie z piwem karmelowym

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 90 min.

Data dodania: 2022-12-13

Dodany przez: aakuku

Kategoria: Mięsne

Mielone z pieczarkami

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-06-08

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Kotlety szwajcarskie

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-05-19

Dodany przez: netha

Kategoria: Mięsne