Przepis na Parówki po dyrektorsku

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
45 min.
Czas przygotowania:
45 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2230
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Składniki

Jak zrobić Parówki po dyrektorsku?

Parówki pokroić na kawałki. Pomidory pokroić w cząstki. Cebulę i pieczarki pokroić w kostkę, usmażyć. Połączyć z pieczarkami, pomidorami, śmietaną z mąką i posiekaną natkę pietruszki. Chwilę poddusić, doprawić.

Podobne przepisy

Mielone gotowane na parze

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-12-07

Dodany przez: malina

Kategoria: Mięsne

Drobiowe roladki z porami

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-12-22

Dodany przez: monciasz

Kategoria: Mięsne

Kurczak gyros na warzywach

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 80 min.

Data dodania: 2023-01-01

Dodany przez: VANILLASKA

Kategoria: Mięsne

Rolada śląska

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 32 min.

Data dodania: 2022-10-31

Dodany przez: bernika

Kategoria: Mięsne

Pierś kurczaka z marchewką i groszkiem

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-01-22

Dodany przez: onana

Kategoria: Mięsne

Mięso do tortilli z indyka

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 25 min.

Data dodania: 2024-03-13

Dodany przez: Psotka

Kategoria: Mięsne