Przepis na Papryka faszerowana mięsem

Dodano przez:
Ile porcji:
8
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
2064
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Przepisy na grilla, Warzywa

Składniki

Jak zrobić Papryka faszerowana mięsem?

Paprykę umyć, oczyścić z gniazd nasiennych. Ugotować ryż na sypko, mięso zemleć, pieczarki i cebulę umyć, pokroić w grubą kostkę, przesmażyć na rozgrzanym oleju. Następnie dodać mięso, ryż, doprawić solą i pieprzem, dusić około 30 min. Ciepłym farszem nadziać strąki papryki, posmarować z zewnątrz olejem, owinąć w folię aluminiową i piec na ruszcie około 30 min.

Podobne przepisy

Ziemniaki pieczone na soli

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 75 min.

Data dodania: 2022-11-01

Dodany przez: bernika

Kategoria: Warzywa

Smażona marchew po turecku

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-21

Dodany przez: daktyl

Kategoria: Warzywa

Bułgarskie ziemniaki

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-03-21

Dodany przez: bernika

Kategoria: Warzywa

Marchewka w panierce

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-11-03

Dodany przez: beatkaa153

Kategoria: Warzywa

Marynowane marchewki

Ile porcji: 4

Data dodania: 2023-02-16

Dodany przez: beka

Kategoria: Warzywa

Zielona sałata do obiadu

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2024-03-03

Dodany przez: alaaa

Kategoria: Warzywa