Przepis na Kapusta pekińska z miodem

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
5269
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Warzywa

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Kapusta pekińska z miodem?

Kapustę pekińską około pół kilograma, szatkujemy i mieszamy z solą. Odstawiamy w chłodne miejsce. Marchew i jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Jabłko skropić sokiem z cytryny. Dodać pół puszki kukurydzy, miód płynny, musztardę, olej. Wszystkie składniki połączyć, podawać do obiadu.

Podobne przepisy

Filet z dorsza w warzywach

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-14

Dodany przez: ondrasz

Kategoria: Owoce morza

Bawarskie knedle

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-01-19

Dodany przez: jerzy

Kategoria: Warzywa

Kapuśniak jak u babci

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 80 min.

Data dodania: 2024-03-18

Dodany przez: malg0kolczyk0wnia

Kategoria: Warzywa

Warzywa po wegetariańsku

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-01-23

Dodany przez: grawer

Kategoria: Warzywa

Buraczki z patelni

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-05-17

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Warzywa

Frytki z batatów

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 35 min.

Data dodania: 2023-01-10

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Warzywa