Przepis na Golonka w sosie musztardowym

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Data dodania:
Wyświetlenia:
4383
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Zdjęcia

składniki

marynata

sos

Jak zrobić Golonka w sosie musztardowym?

Warzywa oczyścić i opłukać. Mięso opłukać i ugotować w lekko osolonej wodzie z wraz warzywami, mięso wyjąć i odcedzić. Z podanych składników przygotować marynatę: przyprawy zemleć, zagotować wraz z octem, winem i imbirem. Tak przygotowaną marynatą zalać golonki i odstawić na kilka godzin do lodówki. Cebulę drobno posiekać i zmiksować z pozostałymi składnikami na sos. Golonkę przełożyć do garnka, dodać sos ( można delikatnie podlać jeszcze wodą) i podgrzać.

Podobne przepisy

Sznycle szynkowe z ananasem

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-12-24

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Mięsne

Obiadek dla 10 miesięcznego dziecka I

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-08-17

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Mięsne

Rzymska pieczeń

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-03-20

Dodany przez: edzia

Kategoria: Mięsne

Gulasz mięsno jarzynowy

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-10-05

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Mięsne

Udziec z indyka z warzywami

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 50 min.

Data dodania: 2022-12-28

Dodany przez: foczka-ks

Kategoria: Mięsne

Grillowane piersi z kurczaka

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-02-11

Dodany przez: Wiera

Kategoria: Mięsne