Przepis na Dorsz z warzywami

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
12546
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Dorsz z warzywami?

Filety pociąć w porcje, posolić, usmażyć na patelni. Cebulę pociąć w kostkę i zeszklić. Marchew, pietruszkę i seler obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodać do cebuli, smażyć 5-6 minut. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, doprawić koncentratem, keczupem i solą. Włożyć do warzyw kawałki ryby, wymieszać.

Podobne przepisy

Pasta z tuńczyka ze szczypiorkiem i pomidorem

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-12-28

Dodany przez: IKM

Kategoria: Ryby

Śledzie w oleju Kaśki

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 18 min.

Data dodania: 2022-12-02

Dodany przez: CEZARY

Kategoria: Ryby

Stek z tuńczyka z cukiniowa gremolatą

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-09-18

Dodany przez: bernika

Kategoria: Ryby

Grecka ryba

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-03-09

Dodany przez: iwa

Kategoria: Ryby

Makaronowe wstążki z łososiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-01-08

Dodany przez: Gastrosfera

Kategoria: Ryby

Ryba w brzoskwiniach

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-05-02

Dodany przez: madi356

Kategoria: Ryby