Przepis na Roladki z morszczuka

Dodano przez:
Ile porcji:
3
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1204
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

Składniki

Jak zrobić Roladki z morszczuka?

Pietruszkę, seler i marchew pokroić w talarki i gotować do miękkości w małej ilości wody z dodatkiem soli i cukru. Jajko ugotować na twardo. Filety pokroić na kawałki, posolić, posypać drobno pokrojoną natką pietruszki. Następnie pozwijać i pospinać wykałaczkami. Warzywa wyjąć z wywaru i włożyć do niego rybę. Gotować ok. 20 min na małym ogniu. Ugotowane filety ułożyć na półmisku, polać stopionym masłem, posypać posiekanym jajkiem, udekorować gotowanymi warzywami.

Podobne przepisy

Pasta z makreli z serem białym

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-01-01

Dodany przez: foczka-ks

Kategoria: Ryby

Galareta rybna

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 180 min.

Data dodania: 2023-06-09

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Ryby

Panga w szynce

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-01-09

Dodany przez: kiziolek20

Kategoria: Ryby

Śledziki pyszne w majonezie

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 35 min.

Data dodania: 2022-09-07

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Ryby

Łosoś w galarecie

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-12-23

Dodany przez: monciasz

Kategoria: Ryby

Sałatka postna

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 10 min.

Data dodania: 2023-01-07

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Ryby