Przepis została dodana w dniu: 20.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2273 odwiedzających!
Bon Appétit!
Mięso umyć, natrzeć solą, pieprzem rozgniecionym czosnkiem i majerankiem. Mięso obwiązać nicią kuchenną i włożyć do naczynia żaroodpornego. Oliwę rozgrzać na patelni, polać nią mięso i piec przez 90 minut w temp 190- 200 stopni. Mięso co jakiś czas polewać sosem z pieczenia. Gdy będzie miękkie dodać do niego opłukane winogrona, piec jeszcze 10 minut. Po upieczeniu mięso wyjąć z naczynia. Sos przelać do garnuszka, zagęścić, doprawić do smaku. Mięso pokroić w porcje i polać sosem z owocami.
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne