Przepis na Udka z kurczaka po hiszpańsku

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
45 min.
Czas przygotowania:
45 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
5119
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Kuchnie świata

Składniki

Jak zrobić Udka z kurczaka po hiszpańsku?

Udka obsmażyć na rozgrzanej oliwie.Włożyć do dolnego koszyka parowaru i gotować 25 minut.Pomidory pokroić na ćwiartki,cukinie w plastry ,paprykę w paski.Warzywa i zieleninę włożyć do środkowego koszyka.Gotować 15 minut.5 minut przed końcem gotowania dodać oliwki.Danie podawać z ryżem.

Podobne przepisy

Hiszpański omlet ze szpinakiem

Ile porcji: 2

Data dodania: 2023-01-11

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Kuchnia hiszpańska

Lekkie włoskie gnocchi ziemniaczane Jamiego Olivera

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 85 min.

Data dodania: 2023-01-06

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Jamie Oliver

Kurczak Buffalo

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2023-01-09

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Kuchnia amerykańska

Omlet masala

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 9 min.

Data dodania: 2023-01-06

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Kuchnie świata

Zupa gulaszowa po chińsku

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-12-31

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Kuchnie świata

Zapiekane tortille z kurczakiem

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-03-21

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Kuchnie świata