Przepis na Udka z kurczaka po hiszpańsku

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
45 min.
Czas przygotowania:
45 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
5058
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Kuchnie świata

Receptura została dodana w dniu: 29.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2507 osób!
Smacznego!

Składniki

Jak zrobić Udka z kurczaka po hiszpańsku?

Udka obsmażyć na rozgrzanej oliwie.Włożyć do dolnego koszyka parowaru i gotować 25 minut.Pomidory pokroić na ćwiartki,cukinie w plastry ,paprykę w paski.Warzywa i zieleninę włożyć do środkowego koszyka.Gotować 15 minut.5 minut przed końcem gotowania dodać oliwki.Danie podawać z ryżem.

Podobne przepisy

Scones

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2013-01-31

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Kuchnia angielska

Spaghettini z cytrusowo-czosnkowymi okruszkami

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 18 min.

Data dodania: 2013-01-30

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Kuchnia włoska

Hiszpański omlet ze szpinakiem

Ile porcji: 2

Data dodania: 2013-07-29

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Kuchnia hiszpańska

Ciecierzyca z chorizo

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2013-03-18

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Kuchnia hiszpańska

Pyzy

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 85 min.

Data dodania: 2013-10-25

Dodany przez: prosecco

Kategoria: Kuchnia polska

Kurczak po hiszpańsku

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 80 min.

Data dodania: 2011-09-30

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Kuchnie świata