białka ubić. Żółtka ubić z cukrem. Dodać mąki i proszku do pieczenia kakao. Na sam koniec dodać ubite białka. Delikatnie rozmieszać. Piec w 180 stopniach przez 20-25 min. Ubić śmietanę z cukrem pudrem. Dodać serek waniliowy. Wszystko razem zmiksować. Żelatynę rozpuścić w ciepłej wodzie. Dodać do masy. Na gotowym biszkopcie wyłożyć połowę masy i nałożyć truskawki. Przykryć drugą masą serową. Włożyć do lodówki na ok 1 godz. Galaretkę rozpuścić w według przepisu. Na ciasto nałożyć truskawki do ozdoby i zalać gęstniejącą galaretką. Włożyć jeszcze raz go lodówki aż galaretka zgęstnieje.
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta