Przepis na Ryba zapiekana z pieczarkami

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
45 min.
Czas przygotowania:
45 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
902
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

Składniki

Jak zrobić Ryba zapiekana z pieczarkami?

Filety układamy w naczyniu żaroodpornym, polewamy olejem i zapiekamy 20 min w temp. 180 stopni c. Pieczarki oczyszczamy, kroimy, cebulę szatkujemy i smażymy razem na maśle. Doprawiamy solą i pieprzem. Dusimy razem ok. 10 min. Pieczarki przekładamy na rybę, całość polewamy śmietaną i posypujemy tartym żółtym serem. Zapiekamy jeszcze ok. 20 min

Podobne przepisy

Śledź w sosie musztardowo-kawiorowym

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 720 min.

Data dodania: 2022-09-11

Dodany przez: bernika

Kategoria: Ryby

Pasta z łososia do chleba

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-02-23

Dodany przez: dabal03

Kategoria: Przekąski

Smażony dorsz w sosie śmietanowo- ziołowym

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-09-26

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Ryby

Ryba w sosie śmietanowym

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-01-25

Dodany przez: madi356

Kategoria: Ryby

Pasta z makreli z serem białym

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-01-01

Dodany przez: foczka-ks

Kategoria: Ryby

Sakiewka rybna

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-01-22

Dodany przez: madi356

Kategoria: Ryby