Przepis na Ryba zapiekana z pieczarkami

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
45 min.
Czas przygotowania:
45 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
963
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

Składniki

Jak zrobić Ryba zapiekana z pieczarkami?

Filety układamy w naczyniu żaroodpornym, polewamy olejem i zapiekamy 20 min w temp. 180 stopni c. Pieczarki oczyszczamy, kroimy, cebulę szatkujemy i smażymy razem na maśle. Doprawiamy solą i pieprzem. Dusimy razem ok. 10 min. Pieczarki przekładamy na rybę, całość polewamy śmietaną i posypujemy tartym żółtym serem. Zapiekamy jeszcze ok. 20 min

Podobne przepisy

Ryba w cieście naleśnikowym

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-04-09

Dodany przez: weramera

Kategoria: Ryby

Karp w galarecie

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 180 min.

Data dodania: 2023-10-03

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Ryby

Pstrąg w panierce

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-07-17

Dodany przez: malinka

Kategoria: Ryby

Panga panierowana z marchewką

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-10-09

Dodany przez: pioge7

Kategoria: Ryby

Dzwonki z łososia z patelni z estragonem

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-10-08

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Ryby

Szczupak pieczony z kalafiorem i boczkiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 83 min.

Data dodania: 2022-10-27

Dodany przez: Monika199186

Kategoria: Ryby