Od zawsze na moim stole.
Receptura została dodana w dniu: 30.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2676 odwiedzających!
Na zdrowie!
Filety z ryby delikatnie smażymy na złoty kolor. Farsz: marchewkę, pietruszkę musimy zetrzeć na tarce na większych oczkach. Następnie smażymy je na patelnie i po chwili zalewamy połową szklanki wody. Dusimy ok 5 min. Cebulę kroimy w półkrążki i rumienimy na patelni na złoty kolor. Następnie dodajemy do marchewki i pietruszki i dolewamy pozostałą część wody. Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy, doprawiamy do smaku i dusimy aż warzywa będą miękkie. Usmażoną rybę dzielimy na mniejsze kawałki. W pojemniczku układamy: ryba, farsz, ryba farsz.
Kategoria: Ryby
Kategoria: Ryby
Kategoria: Ryby
Kategoria: Ryby
Kategoria: Ryby
Kategoria: Ryby