Przepis na Ryba grilowana

Dodano przez:
Ile porcji:
6
Łączny czas przyrządzania:
35 min.
Czas przygotowania:
35 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1520
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

Składniki

Jak zrobić Ryba grilowana?

Oczyszczoną rybę pokroić na kawałki.
Grilla rozpalić, na rozgrzanym grillu, ułożyć rybę, uprzednio posoloną i posmarowaną sokiem z cytryny i olejem.
W czasie pieczenia rybę smarować gałązką rozmarynu maczaną w oleju, dodawać też sok z cytryny.
Rybę podawać na gorąco.

Podobne przepisy

Ryba smażona

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-04-12

Dodany przez: tulipan

Kategoria: Ryby

Ryba panierowana

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-04-12

Dodany przez: tulipan

Kategoria: Ryby

Sola w cieście piwnym

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-09-12

Dodany przez: bernika

Kategoria: Ryby

Ryba w brzoskwiniach

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-05-02

Dodany przez: madi356

Kategoria: Ryby

Moja wigilijna ryba po grecku – smażona

Ile porcji: 7

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-09-07

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Ryby

Domowe nuggetsy z dorsza

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 70 min.

Data dodania: 2022-10-30

Dodany przez: bernika

Kategoria: Ryby