Przepis na Panga panierowana z marchewką

Dodano przez:
Ile porcji:
5
Łączny czas przyrządzania:
40 min.
Czas przygotowania:
40 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1317
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

pyszne

Zdjęcia

Składniki

  • panga 1 kg
  • marchewka 1 kg
  • sałata zielona kilka liści
  • przyprawa do ryb wg uznania

do panierki

Akcesoria

  • talerz

Jak zrobić Panga panierowana z marchewką?

Wszystkie warzywa i pangę umyć dokładnie. Rybę opanierować, przyprawić przyprawą do ryb i usmażyć na oleju. Marchew ugotować i pokroić na mniejsze kawałki. Na liściach sałaty ułożyć rybę. Nałożyć na nią i obok ryby plasterki marchwi. Przyprawić do smaku. Podawać ciepłe.

Podobne przepisy

Sałatka z tuńczyka w pomidorach

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 25 min.

Data dodania: 2022-12-04

Dodany przez: VoytekK

Kategoria: Ryby

Ryby marynowane

Ile porcji: 5

Data dodania: 2023-08-02

Dodany przez: eva45

Kategoria: Ryby

Łosoś pieczony z aromatycznym masłem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-06-18

Dodany przez: kaMisia13

Kategoria: Ryby

Smażone świeże ryby

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-05-08

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Ryby

Karp pieczony z ziolami

Ile porcji: 6

Data dodania: 2023-08-30

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Ryby

Karp smażony

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-06-03

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Ryby