Fasolę opłukać, oczyścić i pokrajać w poprzek na kawałki długości 3-4 cm. Selery i ziemniaki umyć, obrać i opłukać, selery zetrzeć na tartce o dużych otworach, ziemniaki pokrajać w cienkie plasterki. Rybę opłukać, pokrajać na drobne kawałki. Cebulę obrać, pokrajać w kosteczkę, usmażyć na tłuszczu w specjalnym naczyniu do zapiekania lub w prodiżu, włożyć razem wymieszane składniki (rybę, fasolę, ziemniaki, selery, cebulę), zalać niewielką ilością wrzącej wody, dodać koncentrat pomidorowy, sól, pieprz dusić na małym ogniu pod przykryciem, aż fasola i ziemniaki będą miękkie. Przed wydaniem posypać siekaną zieleniną.
Kategoria: Przekąski
Kategoria: Ryby
Kategoria: Ryby
Kategoria: Ryby
Kategoria: Ryby
Kategoria: Ryby