Przepis na Rolada cielęca

Dodano przez:
Ile porcji:
8
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
1193
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Przepis została dodana w dniu: 22.03.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2464 osób!
Smacznego!

Składniki

Jak zrobić Rolada cielęca?

Sznycle należy rozbić, oprószyć solą i pieprzem, posmarować na wierzchu musztardą. Oliwki, cebule i paprykę pokroić i wymieszać z bryndzą. Farsz nakładać na zbite sznycle, zawijać, spinać. Oliwą posmarować roladki, włożyć je do garnka, zalać winem i szklanką wody i dusić do miękkości. Zaprawić śmietaną, dodać posiekana natkę.

Podobne przepisy

Naleśniki z mięsem

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-07-06

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Wieprzowa smażonka

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-07-06

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Żeberka w sosie pomidorowo-chrzanowym

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 90 min.

Data dodania: 2011-05-24

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Warkocze z karczku z grilla

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 180 min.

Data dodania: 2011-04-17

Dodany przez: bernika

Kategoria: Mięsne

Mięso zawijane

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-07-11

Dodany przez: malinka

Kategoria: Mięsne

Żołądki z pieczarkami

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2022-06-27

Dodany przez: Fenek

Kategoria: Mięsne