Przepis została opublikowana w dniu: 22.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2949 odwiedzających!
Smacznego!
Rybę oczyścić, opłukać. Marchewki, pietruszki, por, seler ugotować. Gdy warzywa będą już prawie miękkie, włożyć rybę. Krótko zagotować, odcedzić, ostudzić. Rybę dokładnie obrać z ości. Cebulę i pieczarki pokroić w drobną kostkę i usmażyć na oleju. Bułki namoczyć w wodzie. Ugotować na twardo 4 jajka, obrać ze skorupek. Warzywa, jajka, rybę, natkę pietruszki i pieczarki zmiksować. Do masy dodać ostatnie surowe jajko, majonez i przyprawy. Całość dokładnie ze sobą wymieszać. Przełożyć do formy podłużnej. Piec ok. 1 godziny w temp. 180 stopni.
Kategoria: Zimny bufet
Kategoria: Zimny bufet
Kategoria: Zimny bufet
Kategoria: Zimny bufet
Kategoria: Zimny bufet
Kategoria: Zimny bufet