Przepis na Pasta z ryby i sera

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1211
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

Receptura została dodana w dniu: 30.05.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2641 osób!
Na zdrowie!

Składniki

  • twaróg tłusty 250 gram
  • masło 2 łyżki
  • wędzona makrela 150 gram
  • śmietana 12 lub 18% 2 łyżki
  • koperek 1 wiązka
  • szczypiorek 0,5 wiązki
  • sól 1/3 łyżeczki
  • pieprz 4 szczypty

Jak zrobić Pasta z ryby i sera?

Rybę obieramy i czyścimy. Mięso rybie łączymy z serem i masłem – miksujemy składniki. Teraz mieszamy ze śmietaną i drobno pokrojoną zieleniną. Doprawiamy solą i pieprzem.

Podobne przepisy

Sola w panierce kukurydzianej z serem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-08-31

Dodany przez: bernika

Kategoria: Ryby

Śledzie w dwóch sałatkach

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-09-30

Dodany przez: ben-ka

Kategoria: Ryby

Śledź w oleju z ziołami

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 2880 min.

Data dodania: 2022-12-05

Dodany przez: malina

Kategoria: Przekąski

Cytrynowy morszczuk pieczony w folii

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 50 min.

Data dodania: 2022-09-07

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Ryby

Śledzie w sosie słodko-kwaśnym

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2022-09-10

Dodany przez: bernika

Kategoria: Ryby

Śledzie warstwowe z jabłkiem

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 35 min.

Data dodania: 2022-09-11

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Ryby