Przepis na Pasta z kalarepki

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1013
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zimny bufet

Przepis została dodana w dniu: 17.03.2023
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2932 osób!
Bon Appétit!

Składniki

Jak zrobić Pasta z kalarepki?

Kalarepkę obrać, skroić w kosteczkę, dodać bulion i sok z cytryny. Gotować na wolnym ogniu 15 minut, odcedzić i ostudzić. Do kalarepki dodać posiekaną cebula, czosnkiem, orzechami i serem, przyprawić ziołami, sola i kilkunastoma kroplami oliwy.

Podobne przepisy

Kanapki z pastą tuńczykową

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-07-18

Dodany przez: emilia9n

Kategoria: Zimny bufet

Kanapka ryżowa

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2022-07-25

Dodany przez: Bulma

Kategoria: Zimny bufet

Brie i jabłko-róża na przystawkę

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-07-16

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Zimny bufet

Kanapka z kurczakiem na ciepło

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 10 min.

Data dodania: 2022-08-05

Dodany przez: aakuku

Kategoria: Zimny bufet

Śniadanie witaminowe

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 10 min.

Data dodania: 2022-08-27

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Zimny bufet

Uszka wigilijne (do barszczyku)

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-07-25

Dodany przez: lewewelina23

Kategoria: Zimny bufet