Przepis na Marchewkowy gulasz

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1942
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Warzywa

Składniki

Jak zrobić Marchewkowy gulasz?

Mięso pokroić w kostkę. Następnie posolić, posypać ziołami i wrzucić na rozgrzany olej, obsmażając je z obu stron. Dodać posiekaną cebule, paprykę i plastry marchewki. Dusić ok. 10 minut. Dolać szklankę przegotowanej wody i dusić pod przykryciem do miękkości. Pod koniec doprawić do smaku solą, pieprzem.

Podobne przepisy

Cebula smażona w panierunku

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-03-21

Dodany przez: Teresa

Kategoria: Warzywa

Ziemniaczane sprężynki

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-09-07

Dodany przez: bernika

Kategoria: Warzywa

Kapusta z papryką

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 50 min.

Data dodania: 2022-12-30

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Warzywa

Duszona czerwona kapusta z rodzynkami

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-12-17

Dodany przez: malina

Kategoria: Sałatki

Pasztet warzywny

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-07-01

Dodany przez: monika4

Kategoria: Warzywa

Marchewka z estragonem

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-07-17

Dodany przez: tulipan

Kategoria: Warzywa