Przepis na Gulasz na pikantnie

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
110 min.
Czas przygotowania:
110 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1178
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Składniki

Jak zrobić Gulasz na pikantnie?

Mięso myjemy i osuszamy. Cebule oczyszczamy i kroimy w talarki.Olej mocno rozgrzewamy i smażymy na nim porcje mięsa i cebuli na średnim ogniu często mieszając. Przyprawić solą, pieprzem, gałką i papryką. Dodać koncentrat pomidorowy. Oprószyć mąką i zasmażyć.Wlać bulion, przykryć i dusić ok.1,5 godz. Brokuły oczyszczamy, dzielimy na różyczki i gotujemy 8 min.Gulasz podajemy z brokułami i posypujemy posiekaną natką.

Podobne przepisy

Kurczak faszerowany

Ile porcji: 24

Data dodania: 2023-08-02

Dodany przez: eva45

Kategoria: Mięsne

Pierś w przyprawie gyros

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 10 min.

Data dodania: 2024-03-14

Dodany przez: danusia19671

Kategoria: Mięsne

Schab nadziewany żurawiną

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 1540 min.

Data dodania: 2022-12-05

Dodany przez: malina

Kategoria: Mięsne

Czyszczenie lodówki, czyli zapraszamy na patelnię

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2022-09-20

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Kurczak z orzechami ziemnymi

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-09-08

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Mięsne

Żołądki w pieczarkach

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-12-24

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Mięsne