Przepis na Gulasz na pikantnie

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
110 min.
Czas przygotowania:
110 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1144
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Przepis została opublikowana w dniu: 16.08.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2826 osób!
Na zdrowie!

Składniki

Jak zrobić Gulasz na pikantnie?

Mięso myjemy i osuszamy. Cebule oczyszczamy i kroimy w talarki.Olej mocno rozgrzewamy i smażymy na nim porcje mięsa i cebuli na średnim ogniu często mieszając. Przyprawić solą, pieprzem, gałką i papryką. Dodać koncentrat pomidorowy. Oprószyć mąką i zasmażyć.Wlać bulion, przykryć i dusić ok.1,5 godz. Brokuły oczyszczamy, dzielimy na różyczki i gotujemy 8 min.Gulasz podajemy z brokułami i posypujemy posiekaną natką.

Podobne przepisy

Sos do mięsa z papryką zieloną

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-08-02

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Mięsne

Krokiety z andrutów

Ile porcji: 20

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-08-09

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Mięsne

Grillowana kaszanka w piwie

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 25 min.

Data dodania: 2011-09-30

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Mięsne

Szynka z sosem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-07-03

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Nadziewane udka

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-07-13

Dodany przez: eva45

Kategoria: Mięsne

Roladki z drobiu

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-07-21

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne