Przepis na Galaretka z pstrąga

Dodano przez:
Ile porcji:
3
Łączny czas przyrządzania:
180 min.
Czas przygotowania:
3 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
1133
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

bardzo dobre

Składniki

Akcesoria

  • garnek

Jak zrobić Galaretka z pstrąga?

Jajko ugotować na twardo. Filety ugotować z marchewką pokrojoną w plasterki w bulionie warzywnym. Żelatynę namoczyć w 100 ml zimnej wody i rozprowadzić w 500 ml wrzącej wody. Pstrąga podzielić na małe kawałki. W małych miseczkach ułożyć plaster jajka, marchewki, listki natki pietruszki, kawałki ryby, kukurydze i rodzynki. Delikatnie zalać galaretką. Wstawić do lodówki i postawić do stężenia.

Podobne przepisy

Mokra ryba mrożona – gotowana

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-10-07

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Ryby

Ryba po grecku wg mojej mamy

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-12-23

Dodany przez: djkatee

Kategoria: Ryby

Stek z tuńczyka z cukiniowa gremolatą

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-09-18

Dodany przez: bernika

Kategoria: Ryby

Nigiri sushi

Ile porcji: 12

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-11-30

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Ryby

Śledzie w sosie jogurtowo-czosnkowym

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 240 min.

Data dodania: 2022-09-10

Dodany przez: bernika

Kategoria: Ryby

Makaronowe wstążki z łososiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-01-08

Dodany przez: Gastrosfera

Kategoria: Ryby