Przepis na Filet z pangi z warzywami

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
45 min.
Czas przygotowania:
45 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
7305
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Owoce morza

Składniki

Jak zrobić Filet z pangi z warzywami?

Filet odmrozić, umyć, skropić sokiem z cytryny i posolić. Rybę zawinąć w folię i piec w piekarniku 20 minut w 180 stopniach. Cebulę pociąć w kostkę. Marchew, pietruszkę, seler, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Na patelnię wlać olej i smażyć przez kilka minut warzywa aż zmiękną. Dodać koncentrat pomidorowy, doprawić solą i pieprzem. Upieczoną rybę podzielić na drobne części i połączyć z warzywami. Podawać z pieczywem.

Podobne przepisy

Pasta

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-08-01

Dodany przez: gosiakaminska

Kategoria: Owoce morza

Smażone śledzie

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-04-12

Dodany przez: tulipan

Kategoria: Owoce morza

Śledzie po myśliwsku

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-10-03

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Owoce morza

Spaghetti z tuńczykiem

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-02-16

Dodany przez: Trishelle

Kategoria: Owoce morza

Śledzie z salsą

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-08-12

Dodany przez: gosiakaminska

Kategoria: Owoce morza

Sos do smażonych ryb

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-03-15

Dodany przez: Natasza

Kategoria: Owoce morza