Przepis na Filet z pangi z warzywami

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
45 min.
Czas przygotowania:
45 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
7296
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Owoce morza

Przepis została dodana w dniu: 22.06.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2555 odwiedzających!
Na zdrowie!

Składniki

Jak zrobić Filet z pangi z warzywami?

Filet odmrozić, umyć, skropić sokiem z cytryny i posolić. Rybę zawinąć w folię i piec w piekarniku 20 minut w 180 stopniach. Cebulę pociąć w kostkę. Marchew, pietruszkę, seler, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Na patelnię wlać olej i smażyć przez kilka minut warzywa aż zmiękną. Dodać koncentrat pomidorowy, doprawić solą i pieprzem. Upieczoną rybę podzielić na drobne części i połączyć z warzywami. Podawać z pieczywem.

Podobne przepisy

Halibut pieczony z brokułami

Ile porcji: 8

Data dodania: 2022-07-16

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Owoce morza

Babeczki z czarnego spaghetti z sosem słodko-kwaśnym

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 35 min.

Data dodania: 2022-08-30

Dodany przez: bernika

Kategoria: Makarony

Panga różowa – w zalewie octowej

Ile porcji: 8

Data dodania: 2022-07-16

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Owoce morza

Mule w białym winie

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2023-01-09

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Owoce morza

Panga w panierce kukurydzianej

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-07-20

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Owoce morza

Halibut panierowany

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-07-20

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Owoce morza