Przepis na Zupa z wkładką

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
45 min.
Czas przygotowania:
45 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1220
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zupy

Przepis została opublikowana w dniu: 07.04.2011
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2901 odwiedzających!
Smacznego!

Składniki

Jak zrobić Zupa z wkładką?

Ziemniaki i marchew obieramy, kroimy i zalewamy bulionem. Dodajemy liście laurowe, ziele angielskie i gotujemy ok. 20 min. Cebulę obieramy, siekamy i szklimy na smalcu. Następnie oprószamy mąką i robimy zasmażkę, którą dodajemy do zupy. Kiełbasę kroimy w kostkę, podsmażamy na oleju i dodajemy do zupy. Doprawiamy solą i pieprzem. Gotujemy ok. 5 min. Przed podaniem posypujemy natką.

Podobne przepisy

Krupnik pyszny na skrzydełkach

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2011-04-13

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Zupy

Barszcz szczawiowo-serowy

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-07-08

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zupy

Zupa porowa

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-07-09

Dodany przez: danusia19671

Kategoria: Zupy

Kapuśniak z kiszonej kapusty

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2022-07-18

Dodany przez: emilia9n

Kategoria: Zupy

Zupa krem z selera naciowego

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-07-14

Dodany przez: Pola

Kategoria: Zupy

Zupa krem z marchwi ze śmietanką

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2022-07-01

Dodany przez: kaMisia13

Kategoria: Zupy