Przepis na Zupa marchwiowo-pietruszkowa

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
792
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zupy

Składniki

Jak zrobić Zupa marchwiowo-pietruszkowa?

W rondlu rozpuścić masło. Podsmażyć cebulę i czosnek. Dodać pozostałe składniki zagotować. Przykryć. Dusić 20 – 30 min. Na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać mikserem na puree. Posypać posiekaną pietruszką.

Podobne przepisy

Ogórkowa z koperkiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-07-18

Dodany przez: malinka

Kategoria: Zupy

Rosół po huzarsku z cebulą

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-08-31

Dodany przez: kaMisia13

Kategoria: Zupy

Barszcz klasztorny

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-08-28

Dodany przez: kaMisia13

Kategoria: Zupy

Ogórkowa z wkładką

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-05-15

Dodany przez: monika4

Kategoria: Zupy

Majonez domowy

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-02-06

Dodany przez: daktyl

Kategoria: Zupy

Zupa z jarzyn pokrojonych

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-10-04

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Zupy