Przepis na Zupa marchwiowo-pietruszkowa

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
740
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zupy

Składniki

Jak zrobić Zupa marchwiowo-pietruszkowa?

W rondlu rozpuścić masło. Podsmażyć cebulę i czosnek. Dodać pozostałe składniki zagotować. Przykryć. Dusić 20 – 30 min. Na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać mikserem na puree. Posypać posiekaną pietruszką.

Podobne przepisy

Grochówka z kiełbaską

Ile porcji: 5

Data dodania: 2023-10-19

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zupy

Zupa jarzynowa z mrożonki

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-06-25

Dodany przez: netha

Kategoria: Zupy

Żurek świąteczny z kiełbaską

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-09-16

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zupy

Zupa botwinkowa

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-09-13

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Zupy

Zupa pomidorowo-selerowa

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-08-30

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Zupy

Żurek z kiełbasą

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2024-01-13

Dodany przez: kiziolek20

Kategoria: Zupy