We wrzątku rozpuścić kostkę rosołową. Jajko rozbełtać z mąką i woda, wlać na wrzątek, zagotować. Podawać z natką pietruszki i chlebem.
Ile porcji: 4
Czas przyrządzenia: 45 min.
Data dodania: 2023-08-20
Dodany przez: kaMisia13
Kategoria: Zupy
Czas przyrządzenia: 30 min.
Data dodania: 2023-12-23
Dodany przez: halina
Ile porcji: 1
Czas przyrządzenia: 5 min.
Data dodania: 2023-07-01
Dodany przez: monika4
Ile porcji: 24
Czas przyrządzenia: 60 min.
Data dodania: 2023-09-15
Dodany przez: emilia9n
Data dodania: 2023-04-28
Ile porcji: 2
Czas przyrządzenia: 15 min.
Data dodania: 2023-09-23
Dodany przez: Ter-esa