Przepis na Ziemniaki w panierunku

Dodano przez:
Ile porcji:
3
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1220
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Warzywa

Podawać do drugich dań, mięs lub z innymi warzywami.

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Ziemniaki w panierunku?

Trzy duże ziemniaki dokładnie umyć, pociąć w plastry, ugotować w osolonej wodzie do 10 minut. Osączyć. Jajko rozprowadzić z solą i pieprzem. Wkładać plastry ziemniaków do jajka, smażyć na patelni na złoty kolor.

Podobne przepisy

Marchewka duszona z sezamem

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-02-11

Dodany przez: Teresa

Kategoria: Warzywa

Leczo

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-04-22

Dodany przez: nena17

Kategoria: Warzywa

Parowany brokuł

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 23 min.

Data dodania: 2024-03-02

Dodany przez: mati

Kategoria: Warzywa

Marchewka w bułce tartej

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2024-01-03

Dodany przez: agnieszka13

Kategoria: Warzywa

Kapusta postna mojej babci najlepsza

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-03-24

Dodany przez: anullka7

Kategoria: Warzywa

Brokuły na parze

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 55 min.

Data dodania: 2023-01-01

Dodany przez: VANILLASKA

Kategoria: Warzywa