Receptura została opublikowana w dniu: 20.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2787 odwiedzających!
Smacznego!
Kotlety umyć, osuszyć, rozbić tłuczkiem i oprószyć solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać oliwę i obsmażyć na niej kotlety, następnie poddusić pod przykryciem przez 10 minut. Mąkę ziemniaczaną wymieszać z odrobiną wody, kotlety po usmażeniu odłożyć na półmisek. Czosnek posiekać z koprem i wrzucić na patelnię. Podsmażyć na małym ogniu, dodać posiekaną natkę z winem i rosołem i zawiesinę z mąki. Gotować do zgęstnienia, doprawić do smaku, polewać kotlety.
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne