Przepis na W zalewie octowej

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Data dodania:
Wyświetlenia:
3219
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

Przepis została opublikowana w dniu: 26.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2342 osób!
Smacznego!

Składniki

Jak zrobić W zalewie octowej?

2/3 szklanki wody zagotować z pieprzem, zielem angielskim i listkiem laurowym. Marchewki, por i cebulę obrać, pokroić w plasterki. Chrzan zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Warzywa zalać zalewą. Chwilę gotować. Lekko przestudzić. Dodać ocet i musztardę. Doprawić do smaku cukrem. Śledzie podzielić na dzwonka. Zalać zalewą z warzywami. Odstawić na 1-2dni do lodówki. Podawać z koperkiem.

Podobne przepisy

Pasta z makreli z serem białym

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-01-01

Dodany przez: foczka-ks

Kategoria: Ryby

Uramaki roll

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-01-14

Dodany przez: katarzyna_fly

Kategoria: Ryby

Sałatka postna

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 10 min.

Data dodania: 2023-01-07

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Ryby

Grecka ryba

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-03-09

Dodany przez: iwa

Kategoria: Ryby

Śledź w sosie musztardowo-kawiorowym

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 720 min.

Data dodania: 2022-09-11

Dodany przez: bernika

Kategoria: Ryby

Cytrynowy morszczuk pieczony w folii

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 50 min.

Data dodania: 2022-09-07

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Ryby