Ananas i limonka w cieście.
Zrobić ciasto kruche jak na tarte. Połączyć wszystko zagnieść, dać na godz do lodówki. Potem rozwałkować i wyłożyć na nasmarowana blaszkę, nakłuć dno i do piekarnika na 10 minut na 200st. Wyjąć lekko przestudzić. Kokos zalać mlekiem. Kiwi pokroić na plasterki, ananas odsączyć drobno pokroić. Owoce ułożyć na cieście. (można wykorzystać inne np mandarynki czy pomarańcze). Żółtka ubić z cukrem i cukrem waniliowym oraz rumem i maka ziemniaczana. Białka z sola ubić na sztywna piane. Kokos dodać do masy z żółtkami, następnie dodać piane i wszystko wymieszać. Zalać owoce i wstawić do piekarnika na 200st. Az do zrumienienia się ciasta. Jeść ostygnięte
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta