Przepis na Surówka z fetą

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1224
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Surówki

Składniki

Jak zrobić Surówka z fetą?

Sałatę, brokuły, ogórka, pomidora i rzodkiewki umyć i osuszyć. Sałatę porwać na mniejsze kawałki. Brokuły gotować w lekko osolonej wodzie przez 5 minut, fetę, ogórka i pomidora pokroić w kostkę, rzodkiewki w cienkie plasterki. Wszystkie warzywa wymieszać ze sobą. Polać sosem przygotowanym z oliwy, soku z cytryny, soli i pieprzu.

Podobne przepisy

Surówka z pora

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-05-15

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Surówki

Surówka z czerwonej kapusty do obiadu

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-12-31

Dodany przez: foczka-ks

Kategoria: Surówki

Surówka z sałaty i cykorii

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-10-07

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Surówki

Surówka z ogorków i gruszek

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-09-01

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Surówki

Surówka jabłkowo-porowa

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-11-14

Dodany przez: Bulma

Kategoria: Surówki

Tarta marchewka

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-12-19

Dodany przez: netha

Kategoria: Surówki