Przepis na Seler naciowy w panierce

Dodano przez:
Ile porcji:
2
Łączny czas przyrządzania:
53 min.
Czas przygotowania:
35 m
Czas gotowania:
15 m
Czas smażenia:
3 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1869
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Warzywa

Zdjęcia

Składniki

Akcesoria

  • garnek,nóż,łyzka,patelnia,talerz

Jak zrobić Seler naciowy w panierce?

Seler dokładnie umyć. Pokroić w słupki. Wodę zagotować z niewielką ilością soli. Wrzucić do gotującej się wody pokrojony w słupki seler i gotować ok 15-20 min. Po ugotowaniu odcedzić. Następnie dodać sól i pieprz oraz cukier do smaku. Obtoczyć seler w bułce tartej (można dodatkowo podsmażyć na oleju). Dodatkowo można skropić cytryną lub poukładać kawałeczki w około.

Podobne przepisy

Warzywa do obiadu

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-01-04

Dodany przez: beatkaa153

Kategoria: Warzywa

Seler konserwowy z fasolą

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-03-19

Dodany przez: Fenek

Kategoria: Warzywa

Kurczak gyros na warzywach

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 80 min.

Data dodania: 2023-01-01

Dodany przez: VANILLASKA

Kategoria: Mięsne

Bawarskie knedle

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-01-19

Dodany przez: jerzy

Kategoria: Warzywa

Ziemniaczki zapiekane w śmietanie

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2022-12-06

Dodany przez: malina

Kategoria: Warzywa

Jajecznica ze szpinakiem

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-03-28

Dodany przez: cartoon

Kategoria: Warzywa