Przepis na Pasta rybno jajeczna

Dodano przez:
Ile porcji:
6
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
660
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

Składniki

  • jajka 6 szt
  • wędzony pikling 1 szt duża
  • dymki 2 szt
  • ogórek konserwowy 1 szt
  • oliwa 2 łyżki
  • pieprz do smaku
  • sól do smaku

Jak zrobić Pasta rybno jajeczna?

Dymki i ogórek drobniutko siekamy. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i drobniutko kroimy. Rybę obieramy ze skóry i ości, rozgniatamy widelcem i łączymy z pozostałymi składnikami pasty, solimy, pieprzymy i dokładnie mieszamy. W razie potrzeby dodajemy oliwę by pasta była bardziej spoista. Pastę serwujemy na krakersach.

Podobne przepisy

Ryba panierowana

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-04-12

Dodany przez: tulipan

Kategoria: Ryby

Tilapia z marynaty

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-09-11

Dodany przez: bernika

Kategoria: Ryby

Ryby w occie

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-05-06

Dodany przez: ilonar2301

Kategoria: Ryby

Rybka smażona

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-01-11

Dodany przez: kiziolek20

Kategoria: Ryby

Pstrąg w śmietanie

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-01-05

Dodany przez: graszka0604

Kategoria: Ryby

Grecka ryba

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-03-09

Dodany przez: iwa

Kategoria: Ryby