Przepis na Pasta rybno jajeczna

Dodano przez:
Ile porcji:
6
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
631
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

Składniki

  • jajka 6 szt
  • wędzony pikling 1 szt duża
  • dymki 2 szt
  • ogórek konserwowy 1 szt
  • oliwa 2 łyżki
  • pieprz do smaku
  • sól do smaku

Jak zrobić Pasta rybno jajeczna?

Dymki i ogórek drobniutko siekamy. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i drobniutko kroimy. Rybę obieramy ze skóry i ości, rozgniatamy widelcem i łączymy z pozostałymi składnikami pasty, solimy, pieprzymy i dokładnie mieszamy. W razie potrzeby dodajemy oliwę by pasta była bardziej spoista. Pastę serwujemy na krakersach.

Podobne przepisy

Łosoś na parze

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-08-29

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Ryby

Domowe śledzie

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-12-08

Dodany przez: goofy9

Kategoria: Ryby

Pieczony karp

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-01-18

Dodany przez: ola

Kategoria: Ryby

Ryba w sosie śmietanowym

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-01-25

Dodany przez: madi356

Kategoria: Ryby

Smażone dzwonko z łososia

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-12-22

Dodany przez: monciasz

Kategoria: Ryby

Śledź w oleju z ziołami

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 2880 min.

Data dodania: 2022-12-05

Dodany przez: malina

Kategoria: Przekąski