Przepis na Mialone klopsy z pietruszką

Dodano przez:
Ile porcji:
8
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
3266
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Receptura została opublikowana w dniu: 14.02.2011
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2153 odwiedzających!
Smacznego!

Zdjęcia

Składniki

  • mięso mielone wieprzowe 0,5 kg
  • pietruszka natka pokrojona 1 łyżka
  • musztarda 1 łyżka
  • mąka 2 łyżki
  • cebula 1 szt
  • jajko 1 szt

do smaku

do smażenia

do panierowania

Jak zrobić Mialone klopsy z pietruszką?

Mięso, pietruszkę, jajko, musztardę, mąkę i pokrojoną cebulę dokładnie wymieszać w misce i doprawić do smaku. Uformować klopsy, obtoczyć w bułce tartej i smażyć na oleju.

Podobne przepisy

Kotlety schabowe w panierce ziołowej

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-07-03

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Pulpeciki z warzywami w sosie pomidorowym

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 65 min.

Data dodania: 2011-12-28

Dodany przez: malina

Kategoria: Mięsne

Boczek

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2022-07-07

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Roladki schabowe mojej mamy

Ile porcji: 7

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-06-28

Dodany przez: anullka7

Kategoria: Mięsne

Wątróbka z cebulką

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-07-25

Dodany przez: netha

Kategoria: Mięsne

Kotlety mielone z szynką i żółtym serem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-07-03

Dodany przez: madi356

Kategoria: Mięsne