Przepis na Łosoś na przystawkę

Dodano przez:
Ile porcji:
5
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
3075
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

Składniki

  • ser salami 5 plastrów
  • wędzony łosoś 5 plastrów
  • zioła prowansalskie 1 łyżeczka
  • jajko 1 sztuka
  • bułka tarta 5 łyżek
  • olej 0,5 szklanki
  • sałata 5 liści
  • ogórek 2 sztuki

Jak zrobić Łosoś na przystawkę?

Łososia w plastrach rozkładamy na półmisku, ser salami należy oprószyć ziołami prowansalskimi, przygotować panierkę, opanierować i usmażyć na rozgrzanym oleju z obu stron. Następnie ułożyć na łososiu, zwinąć w ruloniki i układać na liściach sałaty, przybrać kawałkami ogórka.

Podobne przepisy

Marynowany pstrąg

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 95 min.

Data dodania: 2022-11-01

Dodany przez: bernika

Kategoria: Ryby

Karp smażony w panierce

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-09-22

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Ryby

Gniazdka z tuńczykiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-07-17

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Ryby

Penne z dorszem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2023-01-13

Dodany przez: katarzyna_fly

Kategoria: Ryby

Śledzie w oleju Kaśki

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 18 min.

Data dodania: 2022-12-02

Dodany przez: CEZARY

Kategoria: Ryby

Cytrynowy morszczuk pieczony w folii

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 50 min.

Data dodania: 2022-09-07

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Ryby