Czosnek obieramy, siekamy. Mięso mielone dobrze wyrabiamy z jajkami, czosnkiem i słodką papryką. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pieczarki oczyszczamy i kroimy w plasterki, paprykę kroimy w kosteczkę. Razem podduszamy na oleju. Natkę drobno siekamy. Boczek i ser kroimy w cienkie plasterki. Mięso rozkładamy na folii aluminiowej formując prostokąt. Na mięsie układamy boczek, pieczarki z papryką, natkę i ser. Folię zwijamy formując roladę, przekładamy do wąskiej formy, by rolada się nie rozpadła. Pieczemy ok. 45 min w temp. 190 stopni c. Następnie folię zdejmujemy i pieczemy tak długo aż pieczeń odpowiednio się zrumieni.
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne