Przepis na Kanie w panierce

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1466
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Grzyby

Receptura została dodana w dniu: 06.08.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2303 osób!
Bon Appétit!

Składniki

Akcesoria

  • patelnia

Jak zrobić Kanie w panierce?

Grzyby oczyszczamy, odcinamy nóżki, kapelusze kroimy na kawałki. Oprószamy solą i pieprzem.Jajko roztrzepujemy, panierujemy w nim grzyby, a następnie obtaczamy w bułce tartej.Smażymy na rozgrzanym oleju ok. 5-8 min.

Podobne przepisy

Łazanki

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-07-04

Dodany przez: netha

Kategoria: Grzyby

Kiszone grzyby

Ile porcji: 24

Data dodania: 2023-10-14

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Grzyby

Bigos z kapusty kiszonej z grzybami

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-08-24

Dodany przez: Pola

Kategoria: Grzyby

Kapusta pekińska z boczkiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-30

Dodany przez: wiechu

Kategoria: Grzyby

Kurki z cebulą

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-01-11

Dodany przez: robbo

Kategoria: Grzyby

Kiszone opieńki

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-12-29

Dodany przez: krokodyl

Kategoria: Grzyby