Przepis na Pieczarki podsmażane

Dodano przez:
Ile porcji:
1
Łączny czas przyrządzania:
20 min.
Czas przygotowania:
20 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2925
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Grzyby

Przepis została dodana w dniu: 10.08.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2458 odwiedzających!
Bon Appétit!

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Pieczarki podsmażane?

Pieczarki myjemy, pozostawiamy do ścieknięcia na sitku, kroimy wg uznania, podsmażamy na rozgrzanej oleju lub maśle. Dodajemy obraną, umytą i pokrojoną w kostkę cebulę, dodajemy sól i pieprz do smaku.

Podobne przepisy

Bułeczki-Zapiekanki

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-08-19

Dodany przez: Pola

Kategoria: Grzyby

Borowikowe kotlety

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-09-05

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Grzyby

Bigos staropolski

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-01-30

Dodany przez: kermit

Kategoria: Grzyby

Prośnianki duszone z cebulą

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-01-13

Dodany przez: dorlill

Kategoria: Grzyby

Pierogi z kapusty i grzybów

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-09-12

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Grzyby

Farsz grzybowy

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-27

Dodany przez: edzia

Kategoria: Grzyby