Przepis na Pieczarki podsmażane

Dodano przez:
Ile porcji:
1
Łączny czas przyrządzania:
20 min.
Czas przygotowania:
20 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2950
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Grzyby

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Pieczarki podsmażane?

Pieczarki myjemy, pozostawiamy do ścieknięcia na sitku, kroimy wg uznania, podsmażamy na rozgrzanej oleju lub maśle. Dodajemy obraną, umytą i pokrojoną w kostkę cebulę, dodajemy sól i pieprz do smaku.

Podobne przepisy

Krokieciki z kapustą i grzybami

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-01-19

Dodany przez: onana

Kategoria: Grzyby

Marynowane grzyby: borowiki i podgrzybki

Ile porcji: 15

Czas przyrządzenia: 43200 min.

Data dodania: 2022-10-04

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Grzyby

A’la łazanki z kapustą i pieczarkami

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-09-08

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Grzyby

Pieczarkowa z jajkiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-12-30

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Grzyby

Duszone pieczarki

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 25 min.

Data dodania: 2024-03-17

Dodany przez: ilka_86

Kategoria: Grzyby

Karkówka nadziewana pieczarkami

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 1580 min.

Data dodania: 2022-12-11

Dodany przez: malina

Kategoria: Grzyby