Przepis na Farsz grzybowy na pierogi

Dodano przez:
Ile porcji:
6
Łączny czas przyrządzania:
40 min.
Czas przygotowania:
40 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2717
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Grzyby

Przepis została opublikowana w dniu: 10.03.2011
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2689 osób!
Bon Appétit!

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Farsz grzybowy na pierogi?

Grzyby obrać, opłukać, ugotować do miękkości w osolonej wodzie.
Cebulę obrać, pokroić w kostkę, usmażyć na tłuszczu.
Ugotowane grzyby odcedzić na sicie, przełożyć na deseczkę i posiekać nożem.
Grzyby połączyć z cebulą, solą i pieprzem, dobrze wymieszać.

Podobne przepisy

Grzybowe czapeczki duszone w śmietanie

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 70 min.

Data dodania: 2012-01-09

Dodany przez: malina

Kategoria: Grzyby

Prośnianki duszone z cebulą

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-08-01

Dodany przez: dorlill

Kategoria: Grzyby

Muszle z kurkami

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2011-04-24

Dodany przez: bernika

Kategoria: Grzyby

Grzyby duszone z chilli

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-08-01

Dodany przez: dorlill

Kategoria: Grzyby

Nadzienie do krokietów

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-07-11

Dodany przez: malinka

Kategoria: Grzyby

Kremowa zupa z pieczarek

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 50 min.

Data dodania: 2011-12-28

Dodany przez: malina

Kategoria: Grzyby