Przepis na Flądra w papilotach

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
90 min.
Czas przygotowania:
90 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2168
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Przepisy na grilla, Ryby

Składniki

Jak zrobić Flądra w papilotach?

Porcje ryby skropić sokiem z cytryny, posolić i odstawić na 1h. Pieczarki pokroić w plasterki. Ryby posmarowane olejem ułożyć na arkusikach folii aluminiowej, obłożyć pieczarkami, oprószyć pieprzem. Na każdym kawałku położyć kosteczkę masła i szczelnie zawinąć folię. Piec 10-15 min. Podawać z sosem i białym pieczywem.

Podobne przepisy

Pstrąg w panierce

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-07-17

Dodany przez: malinka

Kategoria: Ryby

Zakręcone śledziki

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-03-14

Dodany przez: sylwiach

Kategoria: Ryby

Ryba wigilijna

Ile porcji: 15

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-12-08

Dodany przez: CEZARY

Kategoria: Ryby

Szybka przekąska na grilla

Ile porcji: 30

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2024-03-19

Dodany przez: malg0kolczyk0wnia

Kategoria: Przekąski

Śledzie w sosie jogurtowo-czosnkowym

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 240 min.

Data dodania: 2022-09-10

Dodany przez: bernika

Kategoria: Ryby

Ryby marynowane

Ile porcji: 5

Data dodania: 2023-08-02

Dodany przez: eva45

Kategoria: Ryby