Przepis na Fasola „jaś „z warzywami

Dodano przez:
Ile porcji:
3
Łączny czas przyrządzania:
45 min.
Czas przygotowania:
45 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
6998
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Warzywa

Można podawać z kiełbasą białą pociętą w plastry.

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Fasola „jaś „z warzywami?

Fasolę ugotować. Cebulę obrać, pociąć w kostkę. Paprykę oczyścić z gniazd nasiennych, opłukać pociąć w kostkę. Marchew obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wszystkie warzywa usmażyć na patelni, na oleju, a na końcu dodać koncentrat pomidorowy. Doprawić solą i pieprzem.Wymieszać z fasolą.

Podobne przepisy

Buraczki duszone

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 95 min.

Data dodania: 2022-11-28

Dodany przez: Emila

Kategoria: Warzywa

Młoda kapusta zasmażana

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-12-07

Dodany przez: terenowa22

Kategoria: Warzywa

Kanapka z szynką i warzywami

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-03-19

Dodany przez: pacul

Kategoria: Mięsne

Zapiekane warzywa z serem

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 105 min.

Data dodania: 2023-01-02

Dodany przez: VANILLASKA

Kategoria: Warzywa

Smaczna surówka z porem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2022-12-11

Dodany przez: malina

Kategoria: Surówki

Makaron ze szpinakiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-03-23

Dodany przez: zeebra

Kategoria: Warzywa